Oceni Kompaniju

Agent u prometu i zakupu nepokretnosti

Posalji poruku poslodavcu
0
08.04.2020
VSS,VŠS,SSS

Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnost (biti agent za nekretnine) predstavlja izuzetno dinamično i uzbudljivo zanimanje sa fleksibilnim radnim vremenom jer Vam pruža veliku slobodu u organizovanju sopstvenog vremena u izvršavanju poslovnih obaveza. Raditi kao agent za nekretnine je veoma inspirativno, ali istovremeno i izazovno jer zahteva Vašu potpunu posvećenost, strpljenje i istinsku istrajnost. Naravno, znanje je neophodno, kao i položeni stručni ispit (licenca za rad), a iskustvo je dobrodošlo i uvek je uz dobru volju i vredan rad nadogradiv faktor.

Posao se obavlja kako u kancelariji naše agencije (priprema prezentacija nekretnina, priprema ponuda, edukacija, pretraga baze podataka, ... ), tako i na terenu (prezentacije nekretnina kupcima, prijem nekretnina za prodaju, sastanci oko pregovora, ...) Vaš posao kao Agenta za nekretnine podrazumeva da budete podrška svojim klijentima/nalogodavcima (kupcima i/ili prodavcima) u celokupnom procesu  kupoprodaje jedne ili više nepokretnosti (od potpisivanja ugovora o posredovanju, do overe kupoprodajnog ugovora kod javnog beležnika, isplate dogovorene cene u banci, primopredaje nepokretnosti i konačno postprodajne aktivnosti).

Prijatno radno okruženje, kvalitetan marketing, omogućavamo maksimalnu samostalnost u radu uz podršku celog tima.

Prva specifičnost koju Vam nudimo je činjenica da niste u obavezi da svakodnevno dolazite i boravite određeno vreme u kancelariji agencije, već ćete imati priliku da to vreme kvalitetnije iskoristite za dogovaranje sa klijentima i kolegama, kao i za izlaske i sastanke sa njima na terenu. Dolazak u agenciju sa uredno vođenom evidencijom rada/adekvatno popunjenim i potpisanim radnim nalozima je neophodan bar jednom nedeljno, donošenjem na uvid iste u dogovoreno vreme.

Druga specifičnost i velika olakšica za sve buduće zaposlene u našoj agenciji je to što možete raditi prvenstveno u delu grada (mestu)  gde živite, tako da nećete imati nepotreban gubitak dragocenog vremena u saobraćaju.